Browsing by Author Busarakorn Mahayothee

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
12Determination of moisture content and aflatoxin B1 in corn kernel, pepper and peanut using near-infrared spectroscopyRatiporn EKTASAENG; รติพร เอกตาแสง; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
17Development of Common Calibration Model for Determining Total Sugars to Sucrose Ratio of Osmotic Dehydrated Mango Pineapple and Papaya prior to drying using Near Infrared SpectroscopyHathaichanok POONGJUN; หทัยชนก พวงจันทร์; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
12Effect of drying using a greenhouse solar dryer on the quality and bioactive compounds in black galingale (Kaempferia parviflora Wall. ex Baker)Chariya KWIANWONG; จริยา เกวียนวงษ์; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
25Influence of foam mat drying on quality of tomato powder.Kamonwan DANGMADEE; กมลวัลย์ แดงมาดี; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
24The influence of storage conditions on the color property and lycopene content of cherry tomato powderSiripan SANGMANEE; ศิริพันธ์ แสงมณี; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; busarakornm@yahoo.com; busarakornm@yahoo.com