Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at Silpakorn University
Browsing by Author ssonwai@su.ac.th
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date
Title
Author(s)
4
Charaterization of fatty acid and triacylglycerol compositions, physicochemical properties and crystallization and melting behavior of coconut testa oil
Auraphan SIRICHITRA
;
อรพรรณ ศิริจิตร
;
Sopark Sonwai
;
โสภาค สอนไว
;
Silpakorn University
;
Sopark Sonwai
;
โสภาค สอนไว
;
ssonwai@su.ac.th
;
ssonwai@su.ac.th
4
Crystallization behavior of cocoa butter and illipe butter blends and cocoa butter and illipe stearin blends
Chanunras CHALERMCHADPHOKHIN
;
ชนัณรัศม์ เฉลิมชาติโภคิน
;
Sopark Sonwai
;
โสภาค สอนไว
;
Silpakorn University
;
Sopark Sonwai
;
โสภาค สอนไว
;
ssonwai@su.ac.th
;
ssonwai@su.ac.th
17
The production of trans-free margarine fat by enzymatic interesterification of soy bean oil, palm stearin and coconut stearin
Ruttiya LAKUM
;
รัชติยา ลาคำ
;
Sopark Sonwai
;
โสภาค สอนไว
;
Silpakorn University
;
Sopark Sonwai
;
โสภาค สอนไว
;
ssonwai@su.ac.th
;
ssonwai@su.ac.th
4
Reduction of grainy texture in margarines by interesterification
Sirinapa RUNGSANG
;
ศิรินภา รุ่งแสง
;
Sopark Sonwai
;
โสภาค สอนไว
;
Silpakorn University
;
Sopark Sonwai
;
โสภาค สอนไว
;
ssonwai@su.ac.th
;
ssonwai@su.ac.th