Browsing by Subject Crop and livestock production

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
4Charaterization of fatty acid and triacylglycerol compositions, physicochemical properties and crystallization and melting behavior of coconut testa oilAuraphan SIRICHITRA; อรพรรณ ศิริจิตร; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; Silpakorn University; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; ssonwai@su.ac.th; ssonwai@su.ac.th
4Crystallization behavior of cocoa butter and illipe butter blends and cocoa butter and illipe stearin blendsChanunras CHALERMCHADPHOKHIN; ชนัณรัศม์ เฉลิมชาติโภคิน; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; Silpakorn University; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; ssonwai@su.ac.th; ssonwai@su.ac.th
4Evaluation of aluminum-tolerance and physiol-biochemical responses of Thai rice cultivars under acidic pH and aluminum toxicitySuwanna PHUKUNKAMKAEW; สุวรรณา พู่กันแกมแก้ว; Sarunyaporn Maksup; ศรัณยพร มากทรัพย์; Silpakorn University; Sarunyaporn Maksup; ศรัณยพร มากทรัพย์; srypms@yahoo.com; srypms@yahoo.com
17The production of trans-free margarine fat by enzymatic interesterification of soy bean oil, palm stearin and coconut stearinRuttiya LAKUM; รัชติยา ลาคำ; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; Silpakorn University; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; ssonwai@su.ac.th; ssonwai@su.ac.th
4Reduction of grainy texture in margarines by interesterificationSirinapa RUNGSANG; ศิรินภา รุ่งแสง; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; Silpakorn University; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; ssonwai@su.ac.th; ssonwai@su.ac.th