Browsing by Author บุศรากรณ์ มหาโยธี

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
12Determination of moisture content and aflatoxin B1 in corn kernel, pepper and peanut using near-infrared spectroscopyRatiporn EKTASAENG; รติพร เอกตาแสง; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
25Development of calibration models for rapid determination of the quality in dried vegetables and fruits using Near-infrared spectroscopy (NIRS)Chatchamon SRISIRIRAT; ชัชมณฑ์ ศรีสิริรัตน์; BUSARAKORN MAHAYOTHEE; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
17Development of Common Calibration Model for Determining Total Sugars to Sucrose Ratio of Osmotic Dehydrated Mango Pineapple and Papaya prior to drying using Near Infrared SpectroscopyHathaichanok POONGJUN; หทัยชนก พวงจันทร์; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
12Effect of drying using a greenhouse solar dryer on the quality and bioactive compounds in black galingale (Kaempferia parviflora Wall. ex Baker)Chariya KWIANWONG; จริยา เกวียนวงษ์; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
12Effect of drying using a greenhouse solar dryer on the quality and bioactive compounds in Cassumunar ginger (Zingiber montanum (Koenig) Link ex Dietr.).Thipharat THAMSALA; ทิพารัตน์ ธรรมสละ; BUSARAKORN MAHAYOTHEE; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
2The effect of freezing on the osmotic dehydration process and the quality of osmo-air-dried mangoesSupawadee SOMKANE; สุภาวดี สมคะเน; BUSARAKORN MAHAYOTHEE; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
1The effect of impregnation method and drying temperature on probiotic fortification of dried jackfruitJidapa NOPPHAN; จิดาภา นพพันธ์; BUSARAKORN MAHAYOTHEE; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
1Effect of type of sugar on osmotic dehydration process of mango Kakanang LIKITWIWAT; คคนางค์ ลิขิตวิวัฒน์; BUSARAKORN MAHAYOTHEE; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
1Effects of Freezing  on Drying Kinetics and Quality of Atmospheric Freeze Dried WatermelonWanchanok KAINGAM; วันชนก ไกรงาม; BUSARAKORN MAHAYOTHEE; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
1Influence of drying conditions on degradation of curcuminoids and bioactive compounds in turmeric(Curcuma longa L.)Nilobon KOMONSING; นิโลบล โกมลสิงห์; BUSARAKORN MAHAYOTHEE; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
25Influence of foam mat drying on quality of tomato powder.Kamonwan DANGMADEE; กมลวัลย์ แดงมาดี; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
25Influence of foam-mat drying on quality, bioactive compounds and sensory evaluation of melon powder.Chanyapat OUPPAMA; ชัญญพัชร์ อุปมา; BUSARAKORN MAHAYOTHEE; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
24The influence of storage conditions on the color property and lycopene content of cherry tomato powderSiripan SANGMANEE; ศิริพันธ์ แสงมณี; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; busarakornm@yahoo.com; busarakornm@yahoo.com
28Probiotic fortification in mango leatherChalita PUKBANYANG; ชลิตา พุกบ้านยาง; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; busarakornm@yahoo.com; busarakornm@yahoo.com