Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
17The production of trans-free margarine fat by enzymatic interesterification of soy bean oil, palm stearin and coconut stearinRuttiya LAKUM; รัชติยา ลาคำ; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; Silpakorn University; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; ssonwai@su.ac.th; ssonwai@su.ac.th
4Crystallization behavior of cocoa butter and illipe butter blends and cocoa butter and illipe stearin blendsChanunras CHALERMCHADPHOKHIN; ชนัณรัศม์ เฉลิมชาติโภคิน; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; Silpakorn University; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; ssonwai@su.ac.th; ssonwai@su.ac.th
4Reduction of grainy texture in margarines by interesterificationSirinapa RUNGSANG; ศิรินภา รุ่งแสง; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; Silpakorn University; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; ssonwai@su.ac.th; ssonwai@su.ac.th
4Charaterization of fatty acid and triacylglycerol compositions, physicochemical properties and crystallization and melting behavior of coconut testa oilAuraphan SIRICHITRA; อรพรรณ ศิริจิตร; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; Silpakorn University; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; ssonwai@su.ac.th; ssonwai@su.ac.th
28A continuous biogas sensing and monitoring system using a fiber optic based refractometer applied for Thai agricultural industriesPhairin THAISONGKROH; ไพรินทร์ ไทยสงเคราะห์; Saroj Pullteap; สาโรช พูลเทพ; Silpakorn University; Saroj Pullteap; สาโรช พูลเทพ; saroj@su.ac.th; saroj@su.ac.th
24The influence of storage conditions on the color property and lycopene content of cherry tomato powderSiripan SANGMANEE; ศิริพันธ์ แสงมณี; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; busarakornm@yahoo.com; busarakornm@yahoo.com