Browsing by Subject Agricultural and Biological Sciences

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 125  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
4THE ADMINISTRATION OF INCLUSIVE EDUCATION AND INTERNAL QUALITY ASSURANCE IN INCLUSIVE SCHOOL UNDER RACHABURI PRIMARY EDUCATIONAL SERVICE AREA OFFICE 1Rinrada LERBTHAISONG; รินรดา เลิบไธสง; Saisuda Tiacharoen; สายสุดา เตียเจริญ; Silpakorn University; Saisuda Tiacharoen; สายสุดา เตียเจริญ; saisuda@su.ac.th; saisuda@su.ac.th
1APPLICATION OF MECHANICAL STIMULATIONS IN ALGINATE HYDROGEL SYSTEMJanjira JINNOROS; จันจิรา จินโนรส; BHUNDIT INNAWONG; บัณฑิต อินณวงศ์; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
2Carbon Footprint Assessment of Dairy Farm and Dairy Product in Phetchaburi College of Agriculture and TechnologyNithinan LIBLAB; นิธินันท์ ลิบลับ; Anan Chaokaur; อนันท์ เชาว์เครือ; Silpakorn University. Animal Sciences and Agricultural Technology
24Cercarial dermatitis and their snail hosts in the south of ThailandThanaporn WONGPIM; ธนภรณ์ วงศ์พิมพ์; Duangduen Krailas; ดวงเดือน ไกรลาศ; Silpakorn University; Duangduen Krailas; ดวงเดือน ไกรลาศ; kduang@su.ac.th,kduang@gmail.com; kduang@su.ac.th,kduang@gmail.com
4Charaterization of fatty acid and triacylglycerol compositions, physicochemical properties and crystallization and melting behavior of coconut testa oilAuraphan SIRICHITRA; อรพรรณ ศิริจิตร; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; Silpakorn University; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; ssonwai@su.ac.th; ssonwai@su.ac.th
29Clean technology for reducing waste in the instant noodle production processManeerat NOKYUNGTHONG; มณีรัตน์ นกยุงทอง; Pornthip Sridang; พรทิพย์ ศรีแดง; Silpakorn University. Science
10Comparison of yogurt starter powder preparation by spray dry and freeze dryJirapha SASUNUN; จิราภา สาสุนัน; ARUNSRI LEEJEERAJUMNIAN; อรุณศรี ลีจีรจำเนียร; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
4Crystallization behavior of cocoa butter and illipe butter blends and cocoa butter and illipe stearin blendsChanunras CHALERMCHADPHOKHIN; ชนัณรัศม์ เฉลิมชาติโภคิน; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; Silpakorn University; Sopark Sonwai; โสภาค สอนไว; ssonwai@su.ac.th; ssonwai@su.ac.th
1DAIRY FARM MANAGEMENT FOR TOURISM TO DRIVE BCG ECONOMIC STRATEGYYannavit NARAYAEM; ญาณวิธ นราแย้ม; Santidhorn Pooripakdee; สันติธร ภูริภักดี; Silpakorn University. Management Sciences
4DECOLORIZATION OF TEXTILE EFFLUENT USING CO-MICROORGANISM BACILLUS SP. FN1 AND FN2Peraya BUAPHO; พีรยา บัวโพธิ์; Sinthuwat Ritthitham; สินธุวัฒน์ ฤทธิธรรม; Silpakorn University; Sinthuwat Ritthitham; สินธุวัฒน์ ฤทธิธรรม; ritthitham_s@su.ac.th; ritthitham_s@su.ac.th
10Determination of Chrysomya megacephala larval stages from cephalopharyngeal skeleton by Geometric morphometric methodNavaporn CHALERMCHAVALIT; นวพร เฉลิมชวลิต; PONGPITSANU PAKDEENARONG; พงษ์พิษณุ ภักดีณรงค์; Silpakorn University. Science
12Determination of moisture content and aflatoxin B1 in corn kernel, pepper and peanut using near-infrared spectroscopyRatiporn EKTASAENG; รติพร เอกตาแสง; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
25Development of calibration models for rapid determination of the quality in dried vegetables and fruits using Near-infrared spectroscopy (NIRS)Chatchamon SRISIRIRAT; ชัชมณฑ์ ศรีสิริรัตน์; BUSARAKORN MAHAYOTHEE; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
17Development of Common Calibration Model for Determining Total Sugars to Sucrose Ratio of Osmotic Dehydrated Mango Pineapple and Papaya prior to drying using Near Infrared SpectroscopyHathaichanok POONGJUN; หทัยชนก พวงจันทร์; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
12Development of Community Supported Agriculture Modelfor Sustainability of Farmers in Suburban AreasKitipon NAKPRACHA; กิติพนธ์ นาคประชา; Nopporn Chantaranamchoo; นพพร จันทรนำชู; Silpakorn University. Education
1Development of Gluten-Free Bread Products from Burzupolo Flour and Burzupopie Flour on Physical and Sensory Quality of ProductsApitchaya HUANGTHONG; อภิชญา ห่วงทอง; BHUNDIT INNAWONG; บัณฑิต อินณวงศ์; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
12DEVELOPMENT OF LOW-COST BIOREACTOR FOR MICROPROPAGATIONSirirak PONSA; ศิริรักษ์ พลซา; Budsaraporn Ngampanya; บุษราภรณ์ งามปัญญา; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
12Development of Near-infrared spectroscopy method for fructooligosaccharides in functional banana fig syrupNareenat PHUANGCHEEN; นารีนาถ พวงจีน; Bhundit Innawong; บัณฑิต อินณวงศ์; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology
24THE DEVELOPMENT OF THE SALT FARM COMMUNITY MANAGEMENTMODEL AS TOURISM DESTINATION IN PHETCHABURI PROVINCESirintorn PHONGHA; ศิรินทร พงษ์หา; Wannawee Boonkoum; วรรณวีร์ บุญคุ้ม; Silpakorn University; Wannawee Boonkoum; วรรณวีร์ บุญคุ้ม; BOONKOUM_W@SU.AC.TH; BOONKOUM_W@SU.AC.TH
26Diversity of birds in Paddy fields in Mueang District, Phetchaburi ProvinceRomtum PRADID; ร่มธรรม ประดิษฐ์; Kampanat Tharapoom; กัมปนาท ธาราภูมิ; Silpakorn University. Science