Browsing by Subject Food processing

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
4Effect of Adding Basil seed powder on Gluten-Free Sourdough Bread Made from Rice Flour, Tapioca Starch and Corn FlourNatthawut SITTHANAKARIN; ณัฐวุฒิ สิทธานครินทร์; Doungjai Thirathumthavorn; ดวงใจ ถิรธรรมถาวร; Silpakorn University; Doungjai Thirathumthavorn; ดวงใจ ถิรธรรมถาวร; thdoungjai@yahoo.com; thdoungjai@yahoo.com
4Factors Related to Vegetables and Fruits Safety in Packing Sites: A Case Study in Pathumthani ProvincePornpiroon DEESAWAT; พรพิรุณ ดีสวัสดิ์; Surasit Lochidamnuay; สุรสิทธิ์ ล้อจิตรอำนวย; Silpakorn University; Surasit Lochidamnuay; สุรสิทธิ์ ล้อจิตรอำนวย; LOCHID-AMNUAY_S@su.ac.th; LOCHID-AMNUAY_S@su.ac.th
24The influence of storage conditions on the color property and lycopene content of cherry tomato powderSiripan SANGMANEE; ศิริพันธ์ แสงมณี; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; busarakornm@yahoo.com; busarakornm@yahoo.com
28Probiotic fortification in mango leatherChalita PUKBANYANG; ชลิตา พุกบ้านยาง; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; Silpakorn University; Busarakorn Mahayothee; บุศรากรณ์ มหาโยธี; busarakornm@yahoo.com; busarakornm@yahoo.com
12Risk Management for case study Integrated EPC. Company.Nontharat AKAKULANANTA; ณณฐ์ธรัช เอกะกุลานันต์; KANATE PUNTUSAVASE; คเณศ พันธุ์สวาสดิ์; Silpakorn University; KANATE PUNTUSAVASE; คเณศ พันธุ์สวาสดิ์; kanate.engineer@gmail.com; kanate.engineer@gmail.com